Mondkapjes


Mondkapjes binnen 30 minuten

Kies hieronder uw merk en bekijk meer informatie over veelvoorkomende reparaties en de bijbehorende kosten.


Staat je merk er niet tussen?

Bel ons

Mail ons

Kom langs

Mondkapjes

De beste Mondkapjes

Mondkapjes? Dan ben je bij Demi Telecom aan het juiste adres. Ons team van erkend getrainde monteurs staan altijd voor je klaar! Door onze jarenlange ervaring is geen enkele Mondkapjes teveel. Wij repareren ruim 200 devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG, Microsoft, Motorola, OnePlus en Wiko.

Snelle Mondkapjes

Vergeet het opsturen van je defecte device! Bij Demi Telecom voeren wij binnen een half uur een Mondkapjes uit. Kortom, snelle Mondkapjes!

Mondkapjes met 100% kwaliteitsonderdelen

Bij elke Mondkapjes die wij uitvoeren, gebruiken wij 100% kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel als wij een Mondkapjes voor jou uitvoeren.

De meest voorkomende Mondkapjes

Wij kunnen beeldschermen vervangen, laadingang herstellen, batterij vervangen, waterschade onderzoeken, achterkant vervangen, oorspeaker vervangen, camera vervangen, aan & uitknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie en software herstellen. Dit zijn de meest voorkomende reparaties bij een Mondkapjes.

Garantie op smartphone reparatie

Wij bieden voor al onze reparaties garanties aan. Dit geldt alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de smartphone. Mocht je niet tevreden zijn over je Mondkapjes, dan mag je altijd binnenlopen bij één van onze filialen van Demi Telecom . Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Mondkapjes die niet in onze lijst staat

Heb je een Mondkapjes die niet in onze lijst staat? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal en dan kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Kunnen wij jouw device niet repareren, dan betaal je geen onderzoekskosten. Wij zullen dan in overleg met jou kijken naar de beste oplossing.

TERUG NAAR BOVEN